google-better-ads-standarde.jpg

Google le acordă timp agențiilor de publicitate până în Octombrie pentru a respecta o nouă politică, astfel anunțurile lor vor fi respinse.

Google Ads implementează o nouă politică care solicită paginilor de destinație să îndeplinească “standardele de anunțuri mai bune”, așa cum a stabilit Coaliția pentru reclame mai bune.

O modificare a politicii Google privind cerințele de destinație prevede ca un anunț care duce la o pagină care nu respectă standardele de anunțuri mai bune, Google va respinge respectivul anunț.

Google trimite în prezent e-mailuri agenților de publicitate prin care îi informează cu privire la modificarea politicii, care lasă aproximativ o lună pentru a face actualizările necesare.


clickuri-false-google-ads-roboti.jpg

Studiile arată că boții care dau click-uri și traficul fraudulos sunt larg răspândite, însă Google nu oferă o soluție concretă contra lor.

Lumea publicității PPC (plata pe click) depinde de trafic pentru a funcționa. Dar atâta timp cât există reclame PPC, există și vor exista și roboți care să facă click pe aceste reclame. În prezent, există unele estimări ca aproximativ 40% din traficul total de pe Internet, este făcut de utilizatori falși.

Frauda în domeniul PPC este o afacere considerabilă

Una dintre cele mai frecvente moduri în care este săvârșită frauda PPC, este utilizarea de către unii proprietari de site-uri a unui soft care face click-uri automat, de cele mai multe ori pe reclamele Google Display, Youtube sau pe anunțurile adaptabile de pe propriul lor site.


optimizare-campanie-promovare-google-ads.jpg

Maximizați-vă rentabilitatea, evaluați-vă potențialul și obțineti mai multe rezultate cu aceleași cheltuieli publicitare.

Dacă utilizați Google Ads pentru a face publicitatea bunurilor sau serviciilor dvs, atunci depuneți un efort conștient și semnificativ pentru a vă crește afacerea și pentru a vă îmbunătăți cota de piață. Cu toate acestea, nu veți crește profitabilitatea și nu veți atinge potențialul maxim decât dacă veți lua măsurile necesare pentru a optimiza campania PPC Google Ads și vă veți asigura că obțineți cel mai bun impact pentru banii cheltuiți.

Măsurați impresiile pierdute

Derularea unei campanii de promovare de succes prin Google Ads depinde în mare măsură de datele pe care le adunați din campania dvs. Atunci când puteți colecta mai multe date și, în special, distribuția afișărilor, capacitatea dvs de a optimiza campania va fi mult mai mare. Totuși, acest lucru este de multe ori mai ușor de spus decât de făcut. Puteți obține date despre ponderea afișărilor prin adăugarea coloanei Căutări pierdute IS. Aceste date vă arată procentul de timp în care anunțul dvs nu a apărut din cauza unei clasări slabe sau a bugetului insuficient. Toate acestea înseamnă că pierdeți oportunități și ar trebui să luați măsuri.


Copyright @ Zaifan Web Design SRL. Toate drepturile rezervate.